Trippel Brownies
Tänkte ta å bjuda på ännu ett recept, än en gång är det choklad!
Trippel Brownies
175g Smör
200g Mörk Choklad
3 Ägg
3,5 dl Socker
1,5 dl Mjöl
1,5 msk Kakao
100g Vit hackad choklad
100g Hackad Mjölkchoklad
Smält smör & mörka chokladen i en kastrull på låg spisen, låg värme.
(jag brukar smälta smöret först och sedan lägga i chokladen)
Vispa ägg & socker i en bunke, häll sedan i chokladsmeten,
Blanda Noggrant !
Tillsätt mjöl & Kakao och den hackade chokladen.
(Efter detta Brukar jag tillsätta cirka 2 msk mjölk
för att smeten inte ska bli allt för tjock,
Brukar även ha 200g Mjölkchoklad istället för 100)
Smörj plåten/använd smörpapper.
Häll sedan på smeten och låt stå i ugnen 35min i 175grader.
Jag föredrar att äta dem utan någonting, eftersom de är så smaskiga!
Men idag när jag serverade det här hemma använde jag mig av
värmda hallon och glass.







Kommentarer
Trackback